Thursday, August 12, 2010

HILLVIEW APARTMENT


~gambar tak clear sebab guna kamera HP je~

Pertanyaan melalui email dari seorang pembaca blog. Ingin tahu bagaimana rupa dan lokasi Hillview Apartment di Cameron Highlands. Untuk makluman semua, apartment tersebut terletak di tengah-tengah bandar Brinchang atau lebih tepat bersebelahan balai bomba dan ditingkat atas kedai Chop Eng Huat (kedai jual racun dan baja). Antara pilihan pengunjung yang mencari apartment di Brinchang selain Star Regency dan Country Lodge.

Saya hanya dapat ambil gambar luaran sahaja dan pada pendapat saya ia agak menarik juga sebab setiap unit ada ruang balkoni. Taklah rasa lemas takleh bernafas kalau takde balkoni kan. Suasana tu biasalah, dok tepi jalan dan bising sikit.

Tempahan dan pertanyaan bolehlah berhubung dengan Hotel Green Garden Lodge sebab satu tokeh sama. Hotel tu pun berapa seberang jalan sahaja.

Hill Garden Lodge


PERLUKAN KATERING? LAWAT UNTUK PAKEJ MENARIK

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

JUMLAH PELAWAT

Freelance Writer Needed
Freelance Writer Needed