Tuesday, November 20, 2012

SETIAP YANG BERMULA PASTI AKAN BERAKHIR

Untuk makluman, saya bukan lagi warga Cameron Highlands bermula 15 November 2012 yang lepas. Saya kini adalah warga Kluang, Johor. Blog ini akan saya biarkan bersiaran selagi ia diperlukan pengunjung dan tidak ada lagi sebarang "update" yang akan saya masukkan. Sepanjang hampir 4 tahun ini, saya memohon maaf atas segala kesilapan yang saya tidak sengajakan. Kepada sesiapa yang pernah menempah makanan daripada kami, ribuan terima kasih saya ucapkan. Semoga blog Indahnya Cameron Highlands tetap memberi manafaat kepada pengunjung Cameron Highlands.


PERLUKAN KATERING? LAWAT UNTUK PAKEJ MENARIK

6 comments:

  1. lss... ye ke... nak tanya perjalanan dari batu pahat ke cameron highland tu makan masa berapa jam ye?

    ReplyDelete
  2. Alahai...sy t'lambt la jmpa bl0g en. nih... sy memg tringin sgt nak p camer0n ni...tp still xb'peluang lg..ade je halangan..hu3...pape pun..laupun en.rdzuan dah pindah...blh lagi x kl sy nak tny suggesti0n mengenai tmpt2 penginapan d camer0n? Yg mana...blh c0ver dgn bajet sy...sy xtahu hotel mana yg sesuai..kl blh..nnt en. blh inb0x sy... ayusyaff@gmail.com. TQ

    ReplyDelete
  3. Salam tuan blog. thx n bagus blog anda ini. sy nak ke cameron cuti thn baru cina 3d2n seramai 2 famili (4a5c). sy x pernah pergi ke sana.
    dlm waktu terhad 3d2n itu apakah cdgan tuan blog tpt2(ladang yg plg best/sesuai) yg patut kami lawati. planing sy pg 1 tempat, ptg 1 tpt n mlm 1 tpt lepak2 tgk pemandangan/cahaya.
    antara tpt wajib ialah ldg strawberi, teh, madu, bunga , sayuran n pasar mlm brincang. TQVM

    ReplyDelete


  4. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete

JUMLAH PELAWAT

Freelance Writer Needed
Freelance Writer Needed